Midsommarmeny

En riktig midsommarklassikerHärliga bärMidsommarväderÖrkenkräftor som nattvickningKlassikerna sill och jordgubbar fanns på bordet denna midsommar förstås. Det som lite avvek från mönstret skulle kunna vara midsommarbadet i en sjö som enligt termometern skulle hålla 18 grader men som kändes ligga på strax över fryspunkten. Och sen tillhörde väl inte vår lilla nattvickning på svenska Örkenkräftor det som brukar sättas fram på ett midsommarbord.

Nu kallar lopplådan, natt.natti.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Dem där kräftorna såg smaskens ut! Illröda…. Kokt dem själv?

  2. Såg en flaska Herrgård som smugit sig in, vad har hänt med Jubileum 🙂

  3. Koktes i augusti i fjol timmarna efter att dom plockats ur Örken. Hittade ett kvarglömt tjog i frysen som fick bli en anständig avrundning på midsommarafton. Sen har jag hört att man kan få skörbjugg av ensidig kost så jag tänkte att jag sticker emellan med en Herrgård. Inga ben i den heller.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *