Nationaldag vid strandkanten

NationaldagsfirandeDen grumlige vännenNya altandynor40 kg parasollfotÄr det nationaldag så är det. Således ett rejält tag i flaggan och fram med nationaldrycken, så ser ett korrekt firande av nationaldagen ut vid strandkanten. Vår kära granne såg lite undrande ut ett kort tag men det redde vi ut lite senare.

Utöver nationaldagsfirande invigde vi lite nya dynor och en häftig aluminiumparasoll på altanens fria del så en hel del nytta har skett även denna dag. Dynor och parasoll inköptes i veckan hos Benisab i Ingelstad, endast två rejäla järntreor från Tävelsås. Vi hade faktiskt inte hört talas om företaget tidigare men så råkade vi hitta dom på nätet och hädanefter kommer vi att kolla där först. Trevligt folk och ett enormt utbud. Stark rekommendation!

Gårdagens eländigt sega köttbit ersattes av helstekt kotlettrad med färsk sparris inlindad i kallrökt skinka och lite smaskiga tillbehör. Och den måltiden fanns inget att klaga på.

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Ser tjusigt ut 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *