Praktfull buske

Magnoliabuske, nästan 3 meterImponerande MagnoliablommaEfter att ha återvänt från sjukbädden och stapplat ut i trädgården kunde jag inte undgå impas av den praktfulla buskmagnolian vi fick i inflyttningspresent år 2000. Den var då en liten babybuske men närmar sig nu tre meter i höjd och nästan lika mycket på bredden. Mer exakt namn lär vara Magnolia sieboldii och den är just nu full av maffiga blommor lite halvt gömda inne i lövverket. Trädgården i övrigt är nu fylld av säsongens nyinköp och sommaren kan bara få ösa på. Det lilla livet verkar ha lite dålig koll på hur mycket kosing som spenderats på blommor och blad och jag är inte säker på att jag vill veta. Men grant är det och väl värt sekinerna.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *