Partaj i Sjörröd

cykelhoppGårdagen var vigd för ett partaj i Sjörröd hos dottern med familj. Det var nämnda kvinna som firades och hennes sambo Dan hade kommit på den lysande idén att skramla ihop till en hoj åt sin käresta.

Här stoltserar jubilaren med sin nya Crescent som förhoppningsvis får damen att cykla till jobbet. Skam vore annars. Ålder? Törs jag inte säga. Som synes hade inte barnbarnen särskilt tråkigt och i vanlig ordning serverades fantastiskt käk. Vad sägs om grillade räkor med vitlöksbröd som sedan följdes upp med grillad fläskfilé och kyckling, ljuvliga potatis tillagade i ugn, ett antal såser (bl.a. en smarrig fet bernaicesås). Det hela toppades med en sagolik rabarperpaj och vaniljsås. Som sagt, en kanonfest som det alltid blir när det hemmet gästas av tjocka släkten. Let´s keep it that way forever!

3 Kommentarer

  1. Hallå! Tack själv, alltid lika trevligt! Trot´eller ej, men Annika cyklade till jobbet idag. Det var den positiva biten, baksidan var att Mazdan startade inte och jag fick vända hem igen på väg till jobbet och skjutsa barnen till skola. men det kan det vara värt….

  2. Kan det vara så att någon högre makt grep in?

  3. Skulle tro det….

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *