Blomdag vid strandkanten

Blomlådorna fyllsNågra blomlådor på platsAnsiktskrukaGräsmattans gisselMedan den hårt arbetande mannen knegade på i London införskaffade det lilla livet en hel del blomster som skulle petas ner både här och där. Eftersom nämnda dam är begåvad med gröna fingrar vet man på förhand att det blir bra och detta året var inget undantag som ev. framgår ovan. Blomlådor och mystiska krukor blev uppfräschade och själv var jag i högsta grad delaktig, jag fick ju bära allt på plats. Den uppmärksamme tittaren kanske känner igen den flygfärdiga maskrosen, det är inte den enda kan jag meddela. Mot denna växt pågår ett ständigt krig, ett krig som tyvärr inte kan vinnas. Men vi tar gärna emot tips.

Företagsmästerskapet i golf? Den frågan hörde jag inte. Någon som vill köpa golfklubbor billigt?

2 Kommentarer

  1. Ni kan snart öppna golfaffär i Växjö, med all utrustning som är till salu 🙂 Kolla denna länk, kanske kan fungera på maskrosorna. http://www.pwsab.se/greenline/show_product.asp?category_id=65&product_id=193

  2. Skumprylen ser intressant ut, ytterligare ett vapen i bältet skadar inte. Vad gäller golfen var det en bedrövlig runda, får fundera på om det är meningsfullt att hacka vidare. Fast om en vecka tror man nog att man är född till golfare igen 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *