Greetings from London

Lite hastigt blev det en jobbtripp till London och efter att ha spenderat mesta delen av söndagen åt att förflytta sig har den lilla kroppen nu hamnat på ett hotell i örikets huvudstad. Är alldeles nyss inkommen efter att ha intagit kvällsmat på en närliggande pub och hotellslafen väntar på den galne påskbadaren. Räknar med att vara åter i den gröna hemstaden grymt sent på tisdag kväll och sedan väntar ett företagsmästerskap i golf på onsdag eftermiddag. Det kan faktiskt sluta hur som helst med tanke på att golfklubborna inte lämnat sin vinterförvaring än. Så steg ett får bli att leta upp dom och steg två får nog bli en eller annan bön till högre makter.

Men jag är övertygad om att det där med träning är kraftigt överskattat…

3 Kommentarer

  1. Härligt! Själv på väg till Helsingfors, men jag får inte spela golf på onsdag 🙂

  2. ;-)

    Sannolikt behövs nya klubbor, Taylormade RAC LT kanske…

  3. Låter som någon vill sälja sina dyrgripar…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *