Växjöloppet 2009

Jobbets friskusarKollegorna på jobbet är riktiga friskisar och ställde naturligtvis upp i det traditionella Växjöloppet. Vi hade representanter i tre klasser och dom genomförde det alla hela med bravur. I lagtävlingen hade vi två lag och här ser ni lag 1 innan start men dom såg faktiskt precis likadana ut efter loppet. Grymt imponerande! Från vänster till höger ses Maria, Veronika, Jessica, Johanna, Pär och sist Peter som jag tror skulla kunna knipa en framskjuten placering i vilket lopp som helst. Folkfesten inramades av ett ljuvligt försommarväder. Om jag var med? Ni måste skoja, jag blev trött bara av att ta bilen dit.

Update: Gänget på bilden kom på 10:e plats av 24 startande. Well done indeed!

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Ta det lugnt … ge dig inte in på sådant som du behärskar! Jag är benägen att hålla med din fru!! Snart är det slut med påskbadandet för din del…. Puss pappa!!!

  2. Dottern

    Ahaaa… nu kände jag igen “den tredje deltagaren” Heja Jessica!!! 🙂

  3. Vad gäller att kuta en mil kan du vara helt lugn, finns inte på min karta. Men påskdoppet är en helt annan femma…

    Jepp, visst är det den Jessica. Hon är klart spänstigare än gubben kan jag lova 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *