Nytt landmärke

LandmärkeTjusigt värreDet lilla livets son har haft det goda omdömet att gifta in sig i en släkt som vet hur hammare och spik skall hanteras. Inte nog med att det äkta paret själv haft stor glädje av detta när deras hus totalrenoverats, det har lyckligtvis även stänkt på oss. Hustrun nämnde vid ett tillfälle att en blompåle (eller vad det kallas) hemma hos svärfadern var jättefin – och helt plötsligt hade vi en likadan. I dag sattes den på plats och nu dinglar årets första blommor i den.

Och till vintern lär småpipparna säkert uppskatta alla godsaker som kommer att locka förföriskt.

Tusen tack Birger!!!

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Oj, oj… jag kan redan se hur de blommorna kommer att fullständigt “välla” ut ur krukorna. Det kommer bli kanonfint!! Bra med släkten 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *