Ännu fler vårtecken

GrågåsDet här är en klassiker, nu är det inte långt kvar innan jag officiellt förklarar våren välkommen. Kanadagässen har börjat samla sig och även om dom börjat bli ett ett gissel sommartid måste jag säga att det är en pampig pippi. Visserligen var det beordrad tjänstgöring i trädgården denna dag men när det var avklarat fanns det tid att bevaka överflygningarna tillsammans med en kall pilsner. Exemplaret ovan timade överflygningen riktigt fint, skulle ändå resa mig och fixa påfyllning till både det lilla livet och mig själv..

Rättelse: Jag borde veta bättre, kolla alltid med fågelbibeln först! Nu har jag bestämt mig för att detta är en grågås och inget annat (tror jag). Men ett vårtecken är det, så långt var det rätt.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    En sån bild!!!! Snyggt…

  2. Visst är den fräck. Och ännu mer imponerande hade det varit om jag insett att det inte var en kanadagås. Med tanke på hur många av dom svarthalsade pipparna vi brukar ha besök av sommartid borde jag sett det på stört. Men, men…

  3. motionären

    det är bara att imponeras av dina bilder……snyggt jobbat.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *