Islossning på gång

Nu börjar det likna någotNu börjar äntligen sjöisen naggas i kanten och kommer mycket snart att vara ett minne blott. Det kommer därmed också solnedgångar med isblänk att vara men det är inte så svårt att stå ut med även om dom i sig är en liten upplevelse. Den uppmärksamme borde kunna förnimma öppet vatten i nedre högra hörnet av bilden så snart är sjön redo för alla sugna påskbadare. Fast det är kanske läge att ställa in denna stolliga och galna tradition. Eller kanske inte…

3 Kommentarer

  1. Ställa in? Då får ju inte jag någon Jubileum!

  2. Du har rätt, vad f-n tänkte jag på?

  3. Nu kom jag plötsligt ihåg att du inte badade i påskas din kruka. Menar du att jag ändå serverade dig en Jubileums? Det måste ha berott på igenisade kärl. Vill du ha Jubileums i år får du bada, så är det!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *