Växjö Lakers – Almtuna, it´s do or die!

lakersVäxjös kära hockeylag kämpar heroiskt om en åtråvärd plats i kvalserien till elitserien och ikväll är det den tredje och helt avgörande matchen i Lakerdome. Det är Almtuna som än en gång skall läggas på rygg men dom detaljerna känner ni väl redan till. Skamligt vore det annars.

Vad ni inte känner till är att i dagens utlottning av biljetter på jobbet drogs den galne påskbadarens namn som därmed blev lycklig ägare till två VIP-biljetter. Hustrun tror dock inte hennes hjärta pallar för en sådan gastkramning så därför tar jag med mig Tattar-Leffe, min trogne golfpolare som har ett hjärta av stål. Tror jag det, han äger ju ett knivsliperi och vet hur ett stål skall vässas. Try him!

Update:
Att Lakers vann med 3-1 har ni förstås koll på vid det här laget. Men noterade ni att målen i både första och andra perioden sattes dit exakt 19:57? Det kan man kalla timing och kalla nerver. I tredje var man lite hetare på gröten och tryckte in spiken 19:36. Härligt Lakers, nu blir det aningen tuffare men kul!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *