Söndag i djurparken

grnsiskagrsiskatalgoxe_backekorre_stolpeSkyll inte på mig! Linda ville ha fler fågelbilder (trodde aldrig du skulle fråga) och vem är jag att säga nej till en sådan begäran. Så här kommer lite färska bilder tagna genom köksfönstret. Om inte jag och fågelboken är helt ur synk så ser ni här en grönsiska, en gråsiska och så baksidan på ännu en grönsiska (tror jag) . Ekorren tog sovmorgon och var lite sen denna dag.

Nu är det dags kolla in galningarna i Vasaloppet och ladda för Jespers kalas.

3 Kommentarer

  1. Jisses vilket zoo, den ena sötare än den andre 🙂

  2. Sixten

    Fina bilder!
    Nu är jag absolut ingen fågelexpert, men är det verkligen en talgoxe? Jag skulle nog gissat på en Grönsiska.

  3. Hmmm, du har nog rätt, fågelboken visar inte dom bakifrån 🙂 Måste kolla igen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *