Fler matgäster

grnfink2009domherre2009Ni tror väl att jag helt snöat in på pippar och andra smådjur och troligvis har ni helt rätt. Men det hjälps inte utan jag plågar er med några fler bilder på våra gäster denna vinterhelg. Jag bjuder på en grönfink och trädgårdens skönhet – en domherre. Enjoy!

4 Kommentarer

  1. Dottern

    Började fundera över om du blivit djurvän… men du är nog mer “kameravän” 😉

  2. Det är väl antagligen så det ligger till – fast dom är faktiskt ganska coola di små djuren. Sommarprojektet blir att få till en bild på tranparet som brukar glida över huset kvällstid. Mycket tålamod och många GT skall lösa det problemet 🙂

  3. Ååå så söta de är, verkligen en fröjd för ögat. Fler fågelbilder, please!! 🙂

  4. Jag har fler på lager, fast jag får portionera ut dom i lagom doser 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *