Rapport från frukostbordet

MatsalenNäpet litet djurKära hustrun ropade till vid morgonkaffet och i sådana läge gäller det att lyssna. Det var tur jag gjorde det för utanför fönstret satt en lite ovanlig gäst och käkade frukost i fågelrestaurangen. En liten söt ekorre som samsades bra med de ordinarie gästerna även om det inte syns här.

Katter, fåglar, igelkottar och ekorrar – den gamle stadsbon verkar ha hamnat mitt i ett Zoo.

2 Kommentarer

  1. Ekorren är min favorit av alla smådjur, vi har några stycken här ute också. När jag bodde i stan var det två stycken som satt i trädet intill garaget där jag hade bilen. Varje morgon satt de där och… ja gjorde vad nu ekorrar gör… 😉 Jag försökte fota men gick inte så bra. Du lyckas betydligt bättre!

  2. Den här lilla krabaten dyker upp nästan varje morgon. Vill du ha en bild så är det inga problem, jag har nog ett hundratal så här långt 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *