Solnedgång och byastämma

Stämningsfullt vid strandkantenLördagskvällen inleddes med en bedårande solnedgång som jag naturligtvis inte kunde motstå. Och i vanlig ordning plågar jag er med densamma, så lätt skall ni inte slippa undan.

Därefter var det dags för byastämma i Mellanbyns och Sörbyns rote i Bygdegården. En trevlig gammal sedvänja där bygdens folk samlas för att beta av en seriös dagordning där det ingår allt från lotterikassa till belysning och fibernät. Det hela avslutades med en måltid, trevligt umgänge och en mysig promenad hem i den kalla stjärnklara natten. En riktig lisa för själen.

Och söndagen verkar arta sig till en riktigt vacker vinterdag. Vindstilla, soligt och nio minus i skrivande stund så har ni otur kan det dyka det upp en eller annan vinterbild lite senare idag.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *