En lördag vid strandkanten

talgoxeblmesHar införskaffat en ny glugg till kameran, lite mer exakt uttryckt ett AF-S Nikkor VR 70-300, så nu blir det lite lättare att komma pipparna in på livet. Men framför allt kanske det kan bli ett och annat lyckat skott när barnbarnen utövar sina sporter i flygande fläng.

Här ser ni två av våra allra trognaste gäster som i eftermiddags fångades genom köksfönstret (för kallt att vara ute, när kommer sommaren?) med hjälp av den nya gluggen. Jag har, mot alla odds skall sägas, genom åren vid strandkanten lyckats lära mig att känna igen talgoxen och blåmesen och några arter till (tror jag). Inte dåligt för en gammal stadsbo…

2 Kommentarer

  1. Söta små varelser 🙂

  2. Dom verkar ha ett slitigt jobb och jagar käk från morgon till kväll. Inga lediga lördagar och söndagar där inte. Inget för mig 😛

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *