Fredagskväll = godiskväll

biffstek1_09Det finns några smultronställe kvar i gamla Växjö där man kan komma över en anständig köttbit och favoriten heter just nu ICA Norremark. Dom ståtar med en manuell kött- och fiskdisk och det är vi inte bortskämda med.

Här ser ni fredagens kap som kallas hängmörad ryggbiff och precis så här ska ett par anständiga köttbitar se ut. Fettranden får självfallet sitta kvar under stekningen, what else?

biffstek2_09

När kocken väl fått i sig ett par GT och härjat färdigt såg det ut så här. En rejäl svensk biffstek med lök och vi tänker inte klaga på köttbitarna om jag säger så. Jisses vad mört och gott!!!

Dock hoppade jag över en immig Jubileums (satt långt inne) eftersom min glade golfpolare Tattar-Leffe vill ha flytthjälp tidigt i morgon bitti. Hans slipverkstad skall byta adress och vill ni kan jag nog fixa rabatt på slipning av era slöa köksknivar. Leffe vet hur en slipsten skall dras!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *