Matlagningskväll – en riktig höjdare!

kok11_09Å arbetets vägnar blev det en lättare kvällstjänstgöring i förra veckan på Kök 11. Kunder skulle underhållas och kollegan Lena hade ordnat en matlagningskväll som överraskning för oss alla. Efter några stapplande steg släppte hela gänget loss och kvällen blev riktigt hellyckad med ett slutresultat som var i klass med vad stjärnkrogarna kan prestera.

Vi delades in i tre grupper och efter välförrättat värv blev vi serverade våra anrättningar som inte bara var till full belåtenhet utan även en riktig njutning för ögat. Bilden visar kollegan Lena och undertecknad tillsammans med en av gästerna iklädd sin fina kocksmoking. Här mitt bland kastrullerna fixade vi tre till en mumsig kräftsoppa värd minst en stjärna i Michelinguiden.

Så här såg menyn ut:

En kul kväll, kan rekommenderas! Recepten hittar ni om ni klickar på rätterna i menyn (pdf).

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Det är annat än dina små köttbullar från förr…. he, he

  2. Ja, jisses. Det var strongt av er att hålla masken 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *