Grattis min lille pojk!

peter0peter40Det är inte bara barnbarnen som fyller år vid denna tiden på året utan även dom stora barnen. Nu brukar jag inte notera det men denna gången gör jag ett undantag när Peter fyller 40 och hyllas rejält.

Nu lär jubilaren inte uppskatta detta fenomenala initiativ av den gamle gubben eftersom han normalt inte vill synas på bloggen utan att ha givit sitt tillstånd. Men fyller man jämnt får man bjuda på det, åtminstone tycker jag det. Jag tar därför en liten rövare genom att visa upp gossebarnet i sin linda och hur den lille gossen ser ut i dagens ljus. Inte behöver han skämmas över det om ni frågar mig. Och tre barnbarn har han ordnat till med viss hjälp av sin kära hustru Malin. Well done!!!

Passa på och njut av bilderna, det är möjligt att presentationen blir kortvarig 🙂

2 Kommentarer

  1. Vilka bra färger det är på dina bilder. Har du någon avancerad kamera eller är du bara en väldigt duktig fotograf?

  2. Måste bero på kameran! Jag kör med en Nikon D90 (Nikkor 18-105 objektiv för det mesta) men i sanningens namn måste jag nog erkänna att bilderna var ganska hyfsade med min gamla Panasonic FZ50 också. Bilderna passerar genom Lightroom på sin väg ut i vida världen.

    Men köp en D90, det är en bra start.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *