Gott Nytt År!

skumpa08Den här något manipulerade bilden på kvällens dryck får symbolisera avslutningen på detta året och en önskan om ett riktigt Gott Nytt År till er alla. Nu åker skumpan in i kylen!

Det lilla livet arbetar förstås men kommer hem i god tid för att avnjuta kvällens måltid. Huvudrätten blir som vanligt en traditionell oxfilé som kommer att flamberas i en lämplig god och dyr dryck. Kvällens matnyhet är förrätten som heter något så rysligt elegant som ‘Parmesangratinerade pilgrimsmusslor med champagne och purjolök‘ och verkar tillräckligt enkel att fixa till för en köksamatör. Men visst låter det häftigt?

När det gamla året summeras lite snabbt kan jag inte minnas några husprojekt direkt men jag vet att hustrun har en del på sin långa lista. Så det kommande året kan bli ett tufft år. Fast jag slipade köksbordet… 🙂

Årets stora händelser får i stället bli Pontus premiärgädda på 1,2 kg i somras och bröllopet mellan Jennie och Johan i höstas. Lite olika dignitet på händelserna men för alla inblandade säkert en höjdpunkt på sitt sätt.

Andra mindre händelser är den traditonella golftrippen med gubbarna som gick till Ekerum och att nostalgiprojeketet äntligen blev klart. Nu skall jag bara göra något kul med alla bilderna.

Gott Nytt År och take care!

1 Kommentar.

  1. Låter inte helt fel! Gott Nytt År från oss i Sjörröd

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *