Jag rekommenderar…

weedingbookIntresserade av att göra något vettigt av alla era bilder? Satsa då på en fotobok, hur kul som helst att se bilderna i tryck, och vill ni också ha tips på en leverantör som håller måttet kan jag varmt rekommendera myphotobook.se som inte gör er besvikna. Exemplet ovan från Jennies och Johans bröllop är en bok med hårda pärmar, liggande A4 och innehållande 72 sidor läckra bilder med ett högklassigt tryck på 170-grams papper. Jag har lite svårt att tänka mig att det kan bli så mycket bättre.

Kostar en slant förstås, i detta fallet ca 600 riksdaler, så det kanske är något för lite speciella bilder eller speciella tillfälle. Men sådana finns det ju gott om…

4 Kommentarer

 1. motionären

  Hej svåger
  Hade förmånen att se boken om Johan och Jennys bröllop, kan bara instämma med det du säger om att det är svårt att det kan bli så mycket bättre. Men förutsättningen för att det ska bli bra är fotografen, är djupt imponerad av dina bilder.
  Ha ett gott nytt fotoår. “Tomme”

 2. Tjenixen,

  Du är alltför vänlig Tomme men roligt att höra och ha ett riktigt gott 2009 ni också. Det lilla livet arbetar i skrivande stund men som förrätt denna afton skall jag försöka lura i henne några ‘Parmesangratinerade pilgrimsmusslor med champagne och purjolök’. Dock är hennes aptit stor så det får kompletteras med den traditionella oxfilén, what else?

 3. Royal

  I detta fallet är det ju ganska snygga motiv också…….

 4. Åtminstone bruden 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *