Julstämningen stiger för varje dag

julkalenderjulnsaÅrets stora julpyntartävling på jobbet har gått av stapeln och det är ovisst vem som kommer att ta hem den åtråvärda segern. Som bekant fick undertecknad i fjol hjälp av Nina och Lotten med ett fiskedammsprojekt men detta året var jag utlämnad till mig själv och då hände naturligtvis ingenting. Men mina kollegor uppvisade dock förnäma resultat och här ser ni mig hos Maria och Maria och deras förnämliga julkalender. Den ståtliga blinkande julnäsan som låg i min lucka kommer att göra sig bra på julfesten i kväll.

julwinnersDen tuffa kampen om slutsegern i detta event står mellan lag m&m’s, Nicka & Lilys Godisstuga, Santa’s Jailbaits, Rudolfs Little Deer Devils och slutligen Jehwlafint. Spänningen är olidlig…

BREAKING NEWS!!!
The winning team is Rudolfs Little Deer Devils som fick flest fullpoängare. Här ser ni hela det lyckliga gänget och den graciösa magdansande tomten som förstapriset bestod av. Det var mycket hård strid om förstaplatsen men mycket hårt kämpande Nicka & Lilys Godisstuga fick ge sig på mållinjen och som god trea kom m&m’s julkalender in.

Grattis till hjortj-vlarna Anna, Johanna, Emma, Julio, Ronnie och Christian som även får äran att förvalta vandringspriset. Men nästa år ställer jag nog upp igen, måste kolla med Nina och Lotten…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *