Jul på Kronobergs Slottsruin

kronobergsjulVi var för första gången och kollade upp julkonserten på Slottsruinen med den skönsjungande John Martin Bengtsson och det var en mycket trevlig musikalisk upplevelse. John Martin hade plockat ihop en bra mix med artister där även Yazmina var med. Som bekant var hon även med på Jennie och Johans bröllop för ett tag sedan på samma ställe.

Bland alla eldar på innergården såldes glögg till frusna själar och vår omgivning hade rekommenderat och lånat ut sittdynor och det var tur för annars hade vi nog inte överlevt. För kallt var det, riktigt rejält kallt. Tur att showen var så bra, det gjorde att man glömde av att känseln i fötterna försvann tidigt.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Kan gissa att det var kallt! Tror dock att ni överlevde.. man klarar mer än man tror he, he. Låter i alla fall som en härlig upplevelse!!! Kram

  2. Bittan

    Jag är en överlevare!!! Satt också där…längst fram…utan dyna! Men kallt var det…och alldeles underbart! Hoppade i badet direkt vid hemkomsten, i skållhett vatten, tog väl en timma att tina upp ändan. Kram Bittan

  3. Jaha, det kunde man ju räknat ut. Tyckte nog att jag ibland kunde höra en bekant röst där framme men trodde den tillhörde Miss-ljud. Men du är en tuffing Bittan som fixade det utan dyna. Eller har du mer hull än vad vi har :’-D

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *