Julen klappar på dörren

dsc_0623klappar08Juletider och lagom till julklappsköpen kom lite snö och bor man på landet innebär det att man direkt kommer i en givmild stämning. Så därför har det idag blivit en rejäl runda i centralorten och en del av inköpen kan beskådas ovan. Med tanke på den skara av barnbarn mor och jag tillsammans lyckats få ihop (nåja, deras föräldrar har hjälpt till lite) så inser ni att det bara är en bråkdel julpaket som syns. Men icke desto mindre, det som är fixat kan bockas av.

Nu är det dags för en rejäl biffstek med lök (what else) men först vi skickar en stor hälsning till Annie, Ella och Per som just nu bara har ett bekymmer, är solskyddsfaktorn rätt? Det är vad jag vet det enda bekymmer man kan ha i Thailand. Ha det riktigt gött i solen och värmen!!!

4 Kommentarer

 1. Dottern

  Hu alle mig! Tur man inte har skaffat sig barnbarn ännu 😉 Vi har nog bekymmer att handla till våra egna barn och utöver detta vill ni ha tips av oss… Hi, hi. Tur att det löste sig. Kram på er…

 2. Kära dotter, tag lärdom. Det pratas mycket om pensionssparande i dessa tider men ingen säger någonsin något om presenter till all kära barnbarn. Frågar du mig så sätt av lika mycket till båda ändamålen %-)

 3. Annie,Ella och Per i Thailand

  Hallooo alla dar hemma!!

  Vilket fint vader ni har vid strandkanten,
  Vi hat det bara ca 32 grader varmt, oj vad kallt!!!

  Hur manga grader har ni hemma?:-D

  Ha det bra nu tills vi ses i jul.!!

  Kram Annie, Ella och Per i Thailand!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Hej på er. Jag tycker 32 grader låter lite kyligt, hoppas ni har halsdukarna på er 😀

  Idag skall mormor och jag gå på konsert i Slottsruinen (vi kommer att behöva halsdukar och tjocka strumpor) men först skall vi hurra och gratta Pontus som fyller 14. Stor kille nu!

  Ha det så skönt i värmen, alla hälsar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *