Fiskeflottan har ankrat upp

boat08Riktigt tragiskt men fiskesäsongen är nu över för i år, åtminstone den delen som kräver ett flytetyg, och som ett bevis på detta ser ni här skeppet ligga tryggt på land. Med hjälp av stora starka sonen åkte båten upp i helgen och får nu ligga vid strandkanten och invänta våren. Årets fiskesäsong har varit mager, och det kan ju möjligtvis bero på det sparsamma fiskandet, men en riktig höjdpunkt är barnbarnet Pontus efterlängtade gädda på 1,2 kg en sommarkväll i juli som jag berättat om tidigare. Den fångsten får symbolisera fiskeåret 2008.

Nästa år kanske det äntligen är dags för Pontus farsa…

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Då var det dags för oss i Hässleholm också, att ta i med musklerna,! Båten får väl plockas upp här också, innan den fryser fast. Dock har denna båt inte varit ute och luftat skrovet en enda gång 🙁 Skäms på oss….

  2. Inte en enda gång? Bedrövligt på min ära. Nu har ju inte den här skutan varit ute ofta men betydligt fler gånger än ingen gång 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *