Ännu mera lax

lax_crayfishDet fungerar gärna så i detta huset att när vi fått smak på något hänger det med ett bra tag. Så förra helgens läckra laxlåda fick idag en värdig efterföljare som vi kallar lax med kräftströssel. Originalreceptet kör med hummer, säkert ett hyfsat alternativ, men dom små kräftstjärtarna gick inte av för hackor heller. Smaskigt värre och i den mån det är värt något för er kan mor och jag verkligen rekommendera rätten.

Try it!

2 Kommentarer

  1. Bittan

    Tack käre svåger för att du så generöst delger oss dina läckra recept och på det viset håller åtminstone mig vid liv. Kram Bittan

  2. Oj det ser verkligen gott ut, det kanske hamnar på Stenströms meny imorgonkväll 🙂 Angående det där att fastna för mat, jag och Anders är precis likadana. Denna veckan har vi ätit varma mackor tre kvällar i rad. Vi hade förvisso ett överflöd av mozarella hemma men det är inte riktigt ursäkten ändå… Mozarella är gott på allt möjligt, men som sagt.. har man fått smak för något så 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *