En söndag på skolbänken

Christian föreläserEftermiddagen tillbringades på skolbänken, helt frivilligt skall tilläggas. Som ägare till en korrekt Nikonkamera erbjuds man en introkurs och eftersom vi befinner oss i Småland och det hela är gratis ställer jag naturligtvis upp. Nikon vill väl inte vi skall skylta med dåliga bilder kan jag tro.

Christian från Nikon School mässade för en fullsatt sal i 2,5 timmar om allt från exponeringstid, bländare, ISO och vitbalans till blixtteknik. Det hela var på en ganska basic nivå men det fanns en hel del guldkorn att snappa upp.

3 Kommentarer

  1. Dottern

    Låter som en härlig söndag! Själv har jag tagit en tur till Flyinge och tittat på hästhoppning!! Inte illa det heller 🙂

  2. Det känns bra att det var en väl spenderad söndagseftermiddag! 🙂 Fin blogg med mycket fina bilder!

  3. Vad kul att du tittade in. Jodå, det gjorde du bra. Bra upplägg och mycket pedagogiskt. Jag mailar dig några bilder.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *