En liten äppelhistoria

appleNär vi flyttade hit till strandkanten kunde den totala äppelskörden räknas i lådor. Men det var innan den store “experten” fick tag i sekatören och började ansa träden som det stod i någon tidning att man skulle göra. För att göra en lång historia kort så är det fantastisk växtkraft i träden men det kallas visst vattenskott det som gör att dom håller sig gröna år efter år. Årets skörd räknas lätt ihop på fingrarna, om man använder båda händerna, men nästa år så jäklar…

Men varför klaga när hustrun med hjälp av några överlevande frukter lyckades svänga ihop en mumsig äppelkaka. Det känns liksom lite exklusivare när man vet att hälften av årets skörd ryms i en och samma form och just nu lagt sig till ro i magen tillsammans med lite vaniljsås.

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Åh, ser riktigt smaskigt ut!! Kan gissa att det blev årets höjdarefterrätt…. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *