Hur gick det med nostalgiprojektet?

peter72cykel72När tusentals diabilder var scannade och nerpackade för vidaretransport till tippen dök det upp ännu en pärm i gömmorna. Den visade sig innehålla drygt 150 mappar med en salig blandning av negativ, svartvita mest men även några färgisar, så det vara bara att fortsätta. Dock inte med samma entusiasm men innehållet måste ju kollas upp och bland annat dök ovanstående bilder upp. Året är 1972 och bilderna visar sonen med sin mussetröja och hans häftiga cykel. Jag tror inte det fanns en häftigare cykel i hela kvarteret och cykelhjälmar var ännu inte uppfunna.

Nästa år fyller det lilla gossebarnet fyrtio år. Ja, jisses…

1 Kommentar.

  1. Dottern/Systern

    Go kille, den där brorsan (Trots alla blåmärken man fått genom åren)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *