Jag kan ha mött en Idolvinnare…

Yazmina SimicBrudparet gillade detta!Yazmina Simic öser påVacker Yazmina

Med tanke på stigande ålder, och en ängslan över att tappa bort käppen, är ju inte Idol 2008 det program som jag följer varje minut precis. Men nu blir det ändring på det. Det visar sig att jag kan ha varit en meter från en blivande vinnare, nämligen Yazmina Simic, vilket jag knappt visste då. Det hela inträffade när Jennie och Johan bestämde sig för att äntligen sluta leva i synd och bjöd till fest i Slottsruinen. På senkvällen annonserade en stolt pappa, tillika ansvarig för en förstklassig förtäring, att han hade en överraskning till brudparet. Han presenterade då sin 16-åriga vackra skönsjungande dotter Yazmina, en av sexton som är kvar i tävlingen, och inte ett öga var torrt. Som synes fick hon också stående ovationer av det vackra brudparet och naturligtvis blev det jubel även från festsällskapet. Vilken tjej, rösta på henne. Gör det!!!

Även lokaltidningen har kopplat greppet. Heja Yazmina!!!

4 Kommentarer

  1. Kalle Karlsson

    Jag har träffat Yazmina och hon är helt fantastisk! Klart vi ska rösta på henne! Och grattis att ni fick en så underbar överraskning, inte illa! 🙂

  2. Kan bli något att minnas i gungstolen – “träffade henne strax innan hon blev firad stjärna…” 🙂

  3. Dottern

    Följer henne med spänning!! Håller tummarna..

  4. Kollade ikväll, den lilla damen hänger nog med ett tag till.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *