Så var det dags för nästa tonåring

annie13För snart ett år sedan blev barnbarnet Pontus tonåring och nu var det dags för Annie att träda in i den magiska och spännande åldersperioden. Vi hurrar så det dånar för den glada och goa tjejen!

Den lilla damen fyllde visserligen för en vecka sen men i dessa tider går det inte alltid att samla massorna på rätt dag. Dock firades hon idag och bilden visar när hon själv bjussar på ett sångnummer med hjälp av Singstar. Inte direkt något känt fenomen för den gamle mannen men huvudsaken var att Annie hade full koll på grejorna. Och det hade hon.

Och det matgladad huset såg till att alla lämnade festen mätta och belåtna.

2 Kommentarer

  1. Hästälskaren

    Hehe Snygg bild 😀 Jag ropar och skalla “Jag älskar er alla” 😀

  2. Annika

    Ett stort Grattis till ANNIE… önskar vi i Hässleholm!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *