Bröllopsklockor skall ringa

jj89Det drar ihop sig till bröllop, närmare bestämt om tre timmar när detta skrivs. Det är hustruns lelle pöjk Johan som skall äntra altaret med sin söta Jennie. Äntligen tycker sonen Rasmus.

Bröllopet är i Vederslövs kyrka och sen bjuds det till fest i slottsruinen där det säkert kommer att serveras en anständig måltid. Jag har anmält mig som talare och skall se om jag kan komma på några pikanta avslöjanden ur deras liv.

Bilden visar det kära paret för nästan nio år sedan och jag tycker dom ser likadana ut idag. Vissa har förmågan att behålla sin look, det är bara andra som åldras, tappar håret och kisar sig fram här i livet.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Jag vill se fler bilder 🙂

  2. Coming up. Det togs drygt 800 bilder men när gallringen gjorts ska det väl återstå ett par hundra, Du får nöja dig med dom två bilderna i nästa inlägg så länge. Om du läser noga ser du att det inte höll på att bli några bilder alls. Vilken pärs!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *