Trädgårdsprakt

magnolia08_copy1kallaSommaren får vi nog tyvärr vinka av men trädgården ger inte upp i första taget. Magnolian blommar för andra gången och en Kalla njuter för fullt av det fuktiga augustivädret. Kul för dom…

4 Kommentarer

  1. Livet i Sjörröd ser precis likadant ut!
    Kallorna trivs utomordentligt bra i detta ruskiga väder, medans vi kryper in i huset och totalignorerar webergrillen! Efter vår diskussion under middagen, så lutar det nu åt ett nytt bastuaggregat!! Känns som det blir nästa prioritet i detta huset.
    Kanske något för Ebba Linnea att önska sig när hon fyller år.. he, he!

  2. Den Ebba Linnea jag känner bryr sig inte om någon bastu. Hon nöjer sig med en kram i present (tror jag…)

  3. Mackan

    Jag är imponerad av dina bilder!

  4. Thanks maan…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *