Stackars fiskar

eagleEn ny oumbärlig leksak har landat vid strandkanten. Jag pratar om ekolodet som jag inte fattar hur jag klarat mig utan under alla dessa år. Lite aningar om bottenstrukturen och grova gissningar om djupet har jag haft (rejält grova och baserade på hörsägen) men nu har jag bra koll på läget och ett öga under ytan. Och som lök på laxen vet jag var firrarna befinner sig så nu återstår bara att få dom på kroken och hala in fångsten.

Leksaken heter Eagle Cuda 168 och det ni ser här är när jag sakta närmar mig Tävelsåssjöns största djup som är drygt 5 meter. En och annan firre syns också men denna gången lät jag dom slippa undan. Det är lätt att vara generös när jag vet att jag kan leta upp dom igen.

2 Kommentarer

  1. Hittade länken jag nämnde, dessvärre tror jag inte att din sjö är med:
    http://www.informart.net/myrica/Lodade%20sjoar.htm

    Trevlig helg!

  2. Nåja, jag får väl fixa ett själv 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *