Äntligen Pontus, där satt den!

1,2 kg Tävelsåsgädda och en stolt Pontus!Han har kämpat så länge men till slut betalar det sig som det ofta gör om man aldrig ger upp. Denna vackra sommarkväll halade Pontus in en vacker gädda på 1,2 kg (1 224 g) och glädjen var total. Vilket härligt ögonblick! Nu är han tillika familjemästare eftersom lillbrorsan Jespers tidigare fångst var på 1,1 kg. Återstår för barnens fader att få någonting på kroken. Tveksamt om det kommer att lyckas 🙂

Nu ligger det två fina filéer i kylen som kommer att mumsas på i morgon efter panering och smörstekning. Kommer att smaka alldeles utmärkt.

3 Kommentarer

  1. Snyggt jobbat Pontus! Hoppas den smakar gott!

  2. Pappa

    Nu har ju Pappa valt att inte fiska ur lilla Tävelsåssjön för att ge grabben en bättre chans till fångst (:-)) Ok nu var det ju ingen som trodde på det så jag betraktar mig som vida slagen av sonen i fiske, jag har nämligen aldrig dragit upp en gädda… stort grattis Pontus /Pappa (Farfar har uppenbarligen inte lärt mig alla tricksen)

  3. Moster

    Vilken firre… när bjuder du på middag? Kramizzzz;-)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *