Bliv vid din läst

slip1slip2I ungefär fem år har kära hustrun bett om att få köksbordet omslipat och det är väl ungefär den startsträcka en man i sina bästa år behöver för att komma igång. När gubben väl fått upp farten med den nyinförskaffade planslipen gick det som en dans och tanken fanns någonstans i hans bakhuvud (mycket långt bak) att detta kanske skulle gjorts tidigare. Men säg den glädje som varar. När det nyslipade bordet fick lite lack på sig såg det ut som en fläckig panter, ljust där slipningen gått på djupet och betydligt mörkare där det fanns gamla lackrester kvar. Detta är antagligen självklarheter för normalt funtade folk men i detta fallet tappade snickarproffset sugen. Kanske hittar stollen sugen imorgon igen eller nästa år…

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Ska bli kul att se när Kerstin får nytt kök!!

  2. Stilla dig kvinna!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *