Dagens tips: Undvik vått gräs

Vilken sörja!Klippa gräs i den svenska sommaren kan vara ett vågspel. Man börjar i torr lättklippt matta och  får avbryta för en pilsner i skyfallet (det kan man ju stå ut med) men när solen åter skiner och den sista våta skvätten klippts ser klippisen ut som ovan. Typiskt pilsnerjobb i garaget! Nåja, undersidan kanske inte var helt spegelblank från början men vått gräs är ett gissel. Jag överlevde dock och njuter nu frukterna av ett kvällsdopp.

Snygg avslutningUpdate ungefär en timma senare:
Jag vill ju inte ha på mitt samvete att ni ligger sömnlösa och funderar på vad stollen sitter och stirrar på utan delar därför gärna med mig vad jag skymtar när jag kisar ut i natten. Häpp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *