Jobbigt att skrubba nypotatis?

PotatisskrubbareKvällens grilllning håller på att förberedas och förutom fläskfilé utbankad till biffar, som just nu ligger i marinad, bjuds det förstås på nypotatisknytte, what else! Har ni inte provat denna goa delikatess vid det här laget får ni skylla er själva.

Nåja, vad jag vill dela med mig av till den trogna läsarskaran är den suveräna handsken ni ser på bild och som är helt ovärderlig när nypotatisen skall få sig en skrubbning. Eftersom den är så fiffig är det naturligtvis hustruns syster Bittan som ligger bakom. Var hon har hittat detta löjliga men användbara föremål har jag ingen aning om, kanske hon kommenterar och berättar för er.

Det var allt för tillfället, tillbaks till köket och en liten semesterstänkare!

1 Kommentar.

  1. Dottern

    Mycket god investering! Finns i våra kökslådor också 😉

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *