Lugn midsommar vid strandkanten

midsommar08_2midsommar08_1Eftersom hustrun skall jobba natt i samhällets tjänst blir det ett lugnt och stillsamt firande på våra breddgrader. Tunga moln drar in men vi  missar inte midsommarlunchen och kroppen mår förträffligt.

Min lilla dam har nu knoppat in för att samla krafter inför natten och själv är jag på väg att ta ett litet snack med min grumlige trogne vän. Trevlig midsommar på er alla och det lär finnas alkoholfria alternativ hörde jag på radion. Det hade jag ingen aning om… 😀

2 Kommentarer

  1. Dan

    Vilken radiokanal lyssnar du på?! Passar på att hälsa från ett soligt Båstad!

  2. Båstad??? Har ni lyckats slita er från kartongerna, det låter härligt. Ha det gött på framsidan i midsommar. Och radiokanalen har jag redan glömt.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *