Katta fyller år

FödelsedagsgrisenEgentligen tycker ju jag att den största händelsen denna dag är min namnsdag. Fast inga pukor och trumpeter väntade när jag släntrade ner för trappan i morse utan i stället påminde hustrun mig om att Doris fyller 11 år idag. Kvinnor verkar ta lätt på de riktigt viktiga händelserna i livet.

Grattis på dig Doris!

6 Kommentarer

 1. Dottern

  Klart att Doris skall ha lite gott ikväll! Räkor, kokt skinka, rostbiff och pastej tror jag skulle bli uppskattat 😉

 2. Och jag då… 🙁

 3. Dottern

  Visst ja… GRATTIS på namnsdagen paps!! Hoppas Doris delar med sig av det goda 😉

 4. Ulltotten fick kalasa på tonfisk dagen till ära. Jag tror det lilla djuret slickade sig om munnen i en halvtimma efteråt. Namnsdagsbarnet och hans hustru nöjde sig med en rejäl omgång äggmackor i solnedgången.

 5. Dottern

  Lät som en lyckad kväll, både för er och ulltotten! Bilden på solnedgången du har på förstasidan…var det en sådan kväll igår? Gud, vad den bilden är fin!

 6. Hästälskaren

  Vi leve Hurra Hurra HURRA För Doris i dag, Ha deb äran doris och du också Björn :D, Hoppas Katten fick en trevlig dag och inget “Sjas Katta” Som Annie sa 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *