Det blev faktiskt inte så dumt

Ny favoritsoffaEfter att jag vinkat adjö till min gamla favoritsoffa hämtades den nya pjäsen hem och resultatet ser ni här. Hustrun är förstås helnöjd och det kommer nog också jag att bli när sorgeperioden är över.

Lite trixande med smådetaljer så skall det bli god stämning i rummet igen och jag borde ha en bra förhandlingssits nästa gång jag har något på gång. Åtminstone inbillar jag mig det.

5 Kommentarer

 1. Christian

  Snygg, riktigt snygg. Vart är den köpt ?

 2. Bra fråga. Jodå, den är riktigt skön med ett mjukt härligt skinn och den bortre delen är som gjord för halvliggande ställning. Ursprunget är dotterns hem så med lite tur kan vi båda få reda på var hon köpt den. Annika, berätta…

 3. Dottern

  Så fint det blev!! Dina tårar får du hålla tillbaka, så vida dem inte förvandlats till glädjetårar 🙂

 4. Jodå, jag delar Kerstins glädje och har hittat min favoritplats. Det blev kanon 🙂

 5. Dottern

  Soffan kommer från Furninova (www.furninova.se) och är köpt hos en återförsäljare i Hässleholm. Går att kombinera som hörnsoffa m armstöd eller divan, 2+3 eller 3+3 m.m. Modellen är en Setup, med armstöd easy.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *