Så var det dags för en ny pryl

pumpI begynnelsen var det kommunalt vatten som gällde när trädgården skulle få sig en skvätt , åtminstone till den dag då den första vattenräkningen damp ner i lådan. En snabb uträkning då visade att en pump som lånade lite vatten ur sjön betalde sig på en säsong. Det inköpet drog dock sin sista suck i fjol och här ser ni den senaste lilla prylen som nu skall göra rätt för sig. En lite lyxigare version som kallas pumpautomat eftersom den är så intelligent att den stänger av sig själv när det är dags för förfriskningar.

Den fixar att slänga ut 3600 liter vatten i timman, bra jobbat tycker jag.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Ja, det skall till en hel del prylar, innan man fyllt förrådet 😉
    En på jobbet har en sådan här apparat, med nedgrävt bevattningssystem… ja, alla är lätt avundsjuka. Tror dock att vi i Sjörröd har lite annat att pyssla med i år. Kanske nästa år….

  2. Hade lite plats över. Kul pryl, den låter lite men inte så extremt. Fast det vill till att det finns lite vatten i närheten att pumpa upp. Finns faktiskt lite slang nergrävt här vid strandkanten men eftersom det är tvärstopp i eländet är det till ingen nytta. Så jag får lite välbehövlig motion när jag springer runt och rullar ut slang och sparar in en tusing på vattenräkningen. Då fär jag råd med en present till dig på din födelsedag som inträffar om tio minuter. Grattis i förskott!!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *