Stora planteringsdagen

flowers08_1flowers08_2Idag var det kära hustruns julafton vilket innebär att tomten invaderas av kassar fyllda till brädden med en massa vackra växter som jag normalt bara känner till som blommor och blad. Måste bättra mig!

Hustruns vackra syster dök upp och den damen tänker lite utanför dom ramar som normalt folk håller sig inom. Och mycket riktigt så raggade hon tag i lite snygga kvistar och efter att ha botaniserat bland det som vi tänkt kasta på tippen blev resultatet något alldeles extra. Hela äventyret kan beskådas ovan. Skapelsen har vi döpt till “Bittan” och den skarpögde hittar både skedar och snapsglas dinglande i växtligheten.

Nämnda hustrus julafton avslutades med grillade kalvfärsbiffar och redig svensk nypotatis med dill, tonvis med dill. En riktigt korrekt blomdag får detta nog kallas om man är ödmjuk.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Lite besviken att man inte kan klicka upp bilden – popup. Ser ju knappt skedarna och snapsglaset. Gillar stilen, Bittan!

  2. Bild ligger i mailboxen och väntar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *