Mogen ungdom spelar golf

leffeputtarBrukar bli en golfweekend varje vår och i år blev den en repris, nämligen Ekerum på Öland. En kanonanläggning med bra boende, två artonhålare och många andra bekvämligheter som är ett måste. Och som vanligt var det samma fyra åldringar som checkade ut från hemmet och drog iväg för lite matchspel, gott käk och dricka. Liraren ni ser är min partner Leif, även känd som “Tattarleffe”. Slipa knivar kan den grabben men han puttar sämre. Bollen nådde aldrig hålet.

Vi gick mot en jordskredseger, bara tre ynka hål kvar att lira för att knyta ihop säcken ordentligt, en ren transportsträcka alltså. Då rasade liret ihop och våra motspelare tog hem det hela och deras fåniga flin försvann inte förrän på andra sidan bron. Men nästa år då…

4 Kommentarer

  1. Dottern

    Ser ut som ni hade en härlig weekend!! Kul att ni håller på traditionerna 😉

  2. Tattarleffe

    Visst hade vi en härlig weekend. Men traditionen är att Björn och jag ska vinna.

  3. Dottern

    Övning ger färdighet! Detta gäller även för Tattarleffe och Skogsbjörnen 😉

  4. Har knappt kommit över det. Inte en blund på två dar… :,-(

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *