Årets golfpremiär avklarad

golfekerumKlubborna fick äntligen lämna bagageutrymmet och komma ut på grönbete.

Premiären skedde i går på hemmabanan i Växjö och som vid alla andra tidigare premiärer spelades första nio i ett euforiskt rus med det ena fenomenala slaget efter det andra. Och som vid alla andra tidigare premiärer var spelet helt borta sista nio när tankarna började ta fart. Golf är helt klart ett spel som åtminstone jag skulle spela med huvudet under armen, ger mig f-n på att jag då skulle vara scratchspelare.

Nåja, det var skönt att komma ut och munhuggas med gubbarna som alla förvånande nog visade sig vara i livet efter vinterdvalan. Vi är lika överraskade av detta faktum varje vår.

Bilden är från Ekerum i fjol och nästa helg det en repris på den resan. I dagarna två drar gubbsen till Öland för att slå upp lite torv och frossa i massor av god mat. Och det finns inte någon i det gänget som är särskilt svårövertalad om jag propsar på att få bjuda på en GT. Men det trodde ni inte heller.

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Hoppas att ni får vädergudarna med er! Vad jag har förstått, så är vädret halva nöjet med golfen . Lycka till med poängen 😉

  2. Vädret är en nyckelfaktor, helt klart. Och jag gillar inte riktigt att högtrycket skall ge med sig men om bara regnet håller sig borta är det acceptabelt. Vad händer i Sjörröd? Inga bilder på flera dagar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *