Järnhästen ute på bete

klipparenklipp08Min gräspolare är nu utsläppt på grönbete och blev så till sig i trasorna att han tappade höger bakhjul när det hettade till. Det hela fixades snabbt och sedan gick resten av racet som på räls.

Det tar ca en och en halv timme att frisera tomtens tvåtusen kvadrat gräs och skulle det göras med en handjagare fick man sätta av en hel helg. Visserligen skulle det bli gott om pilsnerpauser men där drar även jag gränsen för pimplandet.

Bilderna visar hur jag antar att dom små myrorna upplever hela spektaklet. Stackars myror…

2 Kommentarer

  1. hehe jag undrar just vem som blev till sig i trasorna, du körde väl förstås så det rök om maskineriet 😉 När jag och maken dök upp förra sommaren var du ute och åkte och du var ju nästintill okontaktbar, vi stod och skrek på dig en bra stund. Där snackar vi fokus 😉

  2. Med 12,5 hästar under huven håller man hårt i tömmarna och fokuserar på nästa pilsnerpaus. Det var nog den jag hade i huvudet när ni kom på besök 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *