Välkommen Leonard

magnolia08Vi hälsar en nykomling, som lär lystra till det ståtliga namnet “Leonard Messel“, välkommen till vår lilla trädgård. Det är en magnolia som enligt uppgift skall blomma på bar kvist tidigt på året vilket ju verkar stämma när man ser knoppen som bara vänta på att få explodera. Vi har redan en magnolia på ägorna som blommar långt senare så det blir kul med en polare som släpper loss redan nu och som lär bli över sex meter på höjden. Häftigt Leonard!

När den köptes i höstas hos fick vi rådet att gräva en rejäl grop, en som rymmer ett fyravåningshus, men orken tog slut någonstans efter första våningen och det får den faktiskt nöja sig med. Någon måtta får det vara även i vår trädgård.

Nu återgår jag till andra väsentligheter…

2 Kommentarer

  1. Dan

    Lätt det finaste trädet som går att ha i trädgård. Helt fantastiska! Kommer snart i en trädgård när mig…

  2. Det trädet ska jag lägga på minnet, magnolia kommer förhoppningsvis dyka upp även på mina ägor en vacker dag 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *