Före och efter några penseldrag

golv_beforegolv_after

Helgen som gick fejades det för fullt på uteplatsen så att den blev riktigt anständig inför den stundande säsongen. Trädäcket utan tak blev dock grått och tråkigt efter att högtrycket gjort sitt.

Nåja, detta har vi löst tidigare och i vårt fall innebär det att 2,5 liter Nordsjö Lasur penslas ut utan att snåla. Kan rekommenderas om ni vill ha lite patinalook på däcket och inte jämför så noga med priset på vanlig träolja. Ni får räkna med drygt 300 bagis till 20 kvadrat.

Så här står det på burken om ni är intresserade: 10-2 / Tinova Lasur / FGL / BN20 / 2,5L. Bli inte rädda när ni tittar i burken, det är rejält gult.

4 Kommentarer

 1. Dan

  Oj, vad snyggt det blev! Förhoppningsvis drar vårt altan projekt igång till helgen, så om ett år lär man behöva dina tips om olja.

 2. Tjusigt Björn!
  Jättefin färg på golvet!
  Bilder på vår veranda kommer inom ett par veckor. Vi laserade golver förra året och det är fortfarande fint, så det får vara som det är. Däremot måste alla vitmålande stolpar tvättas, för de blir svartfläckiga under vintern. Dessutom ska vi glasa in altanen!
  Ska ta lite före och efter-bilder tänkte jag.

 3. Man bugar och tackar. Vi är ganska nöjda själva och eftersom det idag är första fredagkvällen sedan det putsades till tar jag det som en lämplig förevändning att fylla glaset till kanten. Man kan hitta på hur många anledningar som helst…

  Ser fram emot lite bilder Emma.

 4. Mackan

  Nice! Lite jobb kan ge lysande resultat!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *