Lugnt firande

rosorNågot större firande blev det inte den stora dagen då ett arbetspass med start 06:45 väntade på det lilla livet. Att klämma champagne och dansa på bordet i ett sådant läge ligger inte direkt för den här plikttrogna damen. Men några vackra rosor blev det som synes och även lite god hämtmat från Koh Thai, resten tar vi på fredag kväll.

Fredagsplanen är att plocka fram oxfilén och låta kocken se till att den får brinna ordentligt i något lämpligt eldvatten innan den hamnar på våra tallrikar. Och att låta champagnen få kyla till sig ytterligare några dagar lär inte göra den sämre.

Det här planen borde borga för ett korrekt firande och som extra bonus en riktigt go fredagskväll vid strandkanten. Inte mycket som kan gå fel…

2 Kommentarer

  1. Dottern

    Hoppas att ni hade en härlig fredagkväll, med god mat och dryck! Ni måste ju göra någonting bra, då det har fungerat i 20år 😉 och säkerligen 20år till…….
    Kram från Sjörröd

  2. Tack kära dotter, det värmde. Jodå, fredagskvällen blev helt enligt planen som inkluderade flamberad oxfilé och kall skumpa. Väldigt schyst!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *