Jubileumsdags!

antigua98Idag är det exakt 20 år sedan jag träffade det lilla livet på ett av vår stads kulturella etablissemang. Det är också 5 år sedan damen bestämde sig för att sluta leva i synd och gifta sig med påskbadaren. Nu gillar inte hustrun att vara med på bild men jag tar jag risken.

Bilden är 10 år gammal, halvvägs således, och det lilla kuttersmycket njuter av det goda livet på en Antiguansk servering i Västindien där vi var och besökte sonen med familj. Kerstin ser precis likadan ut idag, endast några ynka små detaljer skiljer, men bilden från ett tropiskt Saint John’s tror jag passerar nålsögat och så får vi ju lite sommarvibbar på samtidigt.

Att stå ut med en snarkande galen påskbadare är stort, riktigt stort!

3 Kommentarer

  1. Bittan

    Så sant, så sant! Grattis till de tjugo! Kram från mig som glömt “hur det var”! /Bittan

  2. 20 år, det är verkligen värt att fira! Stort grattis 🙂

  3. Vi bugar och tackar. Firar av det hela på fredagkväll så vi räknar med att vara både mätta och otörstiga på lördagmorgon.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *